Läcker villa i nyfunkisstil med stora fönsterpartier och förstklassigt läge!

Läcker villa i nyfunkisstil med stora fönsterpartier och förstklassigt läge!
Lödkolvsvägen 19, Askeslätt
5 800 000 kr

Villan tillhandahåller en generös yta med många rum för livets alla tillfällen. Huset präglas av sin härliga takhöjd och entresolplan som ger en känsla av rymd. Den öppna, luftiga planlösningen är socialt inbjudande och mycket tilltalande med stora fönsterpartier som genererar i mycket ljus. Exteriört och interiört håller bostaden en modern stil. Stilrent kök i svart, högkvalitativa maskiner samt glansigt granitgolv. Snygg cylinderformad braskamin bidrar till trivsam atmosfär. Spiraltrappan och svarta järnräcken som ramar in entresolplanet blir en del av inredningsdetaljerna. Fräscha, rymliga och helkaklade badrum. Villan har en avskild del med egen ingång, stort rum med pentry och badrum som kan passa för egen verksamhet, generationsboende, gäster alt. uthyrning. Fiber finns. Låg energiklass B med fjärrvärme. Isolerat garage och carport. Njutbara uteplatser. Lättillgängligt läge nära stadslivets bekvämligheter också omgiven av fin natur, nära förskola, skola och motionsanläggningar.

Boendeform: Villa
Ägandeform: Friköpt - Småhus
Tomtarea: 1005 kvm
Biarea: 8.3 kvm
Boarea: 229 kvm
Byggår: 2013-19
Antal rum: 6 rum och kök
Lena Broberg
Fastighetsmäklare

FASTIGHET

Kommun Lidköping
Ägandeform/typ Friköpt - Småhus
Beteckning STRÖSKEDEN 1
Area
Tomtarea: 1005 kvm
Biarea: 8.3 kvm
Boarea: 229 kvm
Pris 5 800 000 kr Utgångspris
kr

Taxeringsinformation

Taxeringskod 220
 • Värdeår 2013, Taxeringsår 2021
  Byggnad 3 110 000 kr
  Tomt 600 000 kr
  Totalt taxeringsvärde 3 710 000 kr
  Bef. pantbrev 2 720 000 kr

DRIFTKOSTNAD

 • Värme: 14 815 kr/år
 • El: 12 304 kr/år
 • Vatten/Avlopp: 7 327 kr/år
 • Sotning: 261 kr/år
 • Renhållning: 2 101 kr/år

BYGGNAD

 • Byggnadstyp: 1 1/2 plansvilla
 • Ventilation: Mekanisk med värmeåtervinning (FTX)
 • Fasad: Puts
 • Tak: Betongpannor
 • Stomme: Trä
 • Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
 • Grundläggning: Betongplatta
 • Energiklass:   B
 • Energiprestanda: 51 kWh/m²/år
Interiör

Välkommen till denna läckra bostad som erbjuder en modern, representativ och inbjudande livsstil. Här upplever du en perfekt kombination av stilfulla inredningsdetaljer, eleganta färger och genomtänkta ytskikt som skapar en atmosfär av stil och komfort. Sällskapsytorna är öppna och luftiga med imponerande takhöjd och stora panoramafönster som badar interiören i naturligt ljus. I hjärtat av hemmet finner du en värmande braskamin som inte bara ger en varm och inbjudande atmosfär, utan även fungerar som en central mötesplats mellan rummen.

Det moderna köket imponerar med högglansigt granitgolv, elegant svart inredning och högkvalitativa maskiner som tillfredsställer även den mest kräsna kockens behov. Från köket når du den trivsamma träbelagda uteplatsen under tak. Runt huset finns även flera trevliga utomhusmiljöer att njuta av solen och den välskötta trädgården.

Bostaden har en unik flexibilitet med möjlighet till egen verksamhet, generationsboende eller att hyra ut det separat belägna rummet. Det separata rummet erbjuder en egen ingång, rymligt utrymme med pentry och ett helkaklat badrum, vilket ger många spännande användningsmöjligheter.

Villan är perfekt belägen i en lugn och naturskön omgivning med närhet till motionsspår, lekplatser, förskolor och skolor. Samtidigt är det enkelt att ta sig till Lidköpings livliga stadskärna med dess rika utbud av restauranger och affärer, kanske genom en uppfriskande cykeltur.

Missa inte chansen att uppleva detta unika hem som erbjuder en enastående livsstil med stil, komfort och mångsidighet. Kontakta oss idag för att boka en visning och utforska alla de fantastiska möjligheterna som denna bostad har att erbjuda!

 Entréplan:

 • Entré med klinkergolv. Ingång till villan och gäst/uthyrningsdel.
 • Hall med klinkergolv. Plats för klädavhängning. 
 • Teknikrum med klinkergolv.  Plats för förvaring. Fjärrvärmeväxlare. Elcentral-19 med automatsäkringar och jordfelsbrytare. Inkommande fiber. Golvvärmeshuntar finns också här.
 • Sovrum med ekparkettgolv-19. Fönster åt två håll. LED-spotlights i tak. Pulpettak med takhöjd på 2,64 - 4,3 m.
 • Badrum mellan sovrummen med svart/vitrutigt klinkergolv och kaklade väggar. Här finns: wc, tvättställ med lådor från Tapwells HoneyGold-serie, förvaringsskåp och dusch.
 • Sovrum med ekparkettgolv-19. LED-spotlights i tak. Pulpettak med takhöjd på 2,64 - 4,3 m.
 • Kök med granitgolv-18. Stora arbetsytor i köket med praktiska lådor. Köksinredning från Epoq. Luckor bytta-21. Fönster vid diskbänk. Maskiner i rostfritt/svart. Inbyggd mikro-21 (Siemens) och ugn-21 (Siemens), kyl-21 (Siemens), frys-21 (Siemens), diskmaskin-21 (Siemens), induktionshäll-21 (Electrolux) och fläkt-19 (Thermex). Aircondition från Samsung. Värmande braskamin-18. Utgång till uteplats.
 • Vardagsrum med ekparkettgolv-19. Stort fönsterparti med två skjutpartier och en altandörr med utgång till trädgård. LED-spotlights i tak. Takhöjd som högst ca 5,2 m och till entresolplan ca 6,3 m.
 • Sovrum med ekparkettgolv. Takhöjd som högst 4,20 m. LED-spotlights. Två fönsterdörrar med utgång till trädgård. Två dubbelgarderober med inredning. Genomtänkt placering i direkt i anslutning till det största badrummet.
 • Badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Röd mosaik vid dusch. Rymligt på på hela 17,8 kvm. Här finns: två dubbla handfat med lådor, vägghängd wc, perfekt plats för sminkbord, dusch med vikbara dörrar, bubbelbadkar. Integrerad spegel. LED-spotlights. Förvaringsskåp. Utgång åt två håll, en till sovrummet och en till hallen.
 • Tvättstuga med klinkergolv. Tvättbänk. Upphöjda maskiner med tvättmaskin-19 (Electrolux) och torktumlare-19 (Electrolux). 


Övre plan (entresolplan):

 • Lounge/Allrum med parkettgolv i bok. Strukturputs på vägg. Öppen lösning med mycket rymd tack vare entresollösningen. Stort fönsterparti med härlig vy. Spotlights.
 • Kontorsdel med parkettgolv i bok. Strukturputs på vägg. Avdelande glasvägg mot allrum.
 • Förråd/ventilationsrum.
 • Mysrum med heltäckningsmatta. Snedtak. 

 

Det avskilda rummet har egen ingång och parkettgolv i bok, fönster åt två håll och trinettkök samt eget, helkaklat, badrum. Här finns: dusch, vägghängd wc, tvättställ med lådor och tvättmaskin-18. Perfekt för egen verksamhet, gäst- eller generationsboende. Smart uthyrningsrum! 

Övrigt byggnad

-Vattenburen golvvärme på entréplanet med trådlösa rumstermostater.

-Innertak putsade med ädelputs samt entré, hall, vardagsrum, kök har ädelputsade väggar.

-Fiber finns installerat.

-Alla avlopp och ledningar filmade både interiört och exteriört.

-Alla el genomgången-18.

-Plejdsystem takbelysning entresolplan samt ytterbelysning.

-Fasaden är putsad-18 med STOs ventilerade putssystem.

-Taket genomgånget. Nya stuprör och hängrännor.

-Nytt ventilationsaggregat-18, till- och frånluftsventilation med värmeåtervinning.

-Ledbelysning vid sims.

-Huset är besiktigat, 10 års dolda fel-försäkring ingår. Kontakta fastighetsmäklaren för protokoll. 

Övriga byggnader

-Isolerat garage byggt-19. 55 kvm med garage och carport. Klinkergolv i garage. Vindsutrymme. Fjärrstyrda garageportar. Stensatt uppfart med plats för 6-7 bilar. All stensättning är från Benders.

Trädgård

Trädgård på hörntomt med fritt läge. Smaragdthuja som häck. Mur mot cykelväg. Belysning finns i trädgården. Äpple, klarbär och plommonträd. Härliga uteplatser i olika väderstreck varav en under tak. Trädäck på över 100 kvm. Njutbara uteplatser i flera väderstreck. Robotgräsklippare ingår ej.

Pantbrev och lagfart

Pantbrev finns uttaget på: 2 720 000 kronor.

För att ta ut fler pantbrev tillkommer en avgift på 2% av pantbrevsbeloppet. Lagfart betalas av köparen (1,5 % av köpeskillingen). Administrativa avgifter tillkommer.

 

Viktigt att tänka på!

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Vi tillämpar öppen budgivning. Köparen får komplett budgivningslista, med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud. Säljaren har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljaren kan bestämma till vem de säljer till och till vilket pris. Innan köpekontraktet är undertecknat av parterna har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Om arean är av väsentlig betydelse uppmanas spekulanten att kontrollmäta denna. Tänk på att driftskostnaden skiljer från olika livsstilar och därmed förbrukning. Se det därför som en ungefärlig siffra och ta med oväntade utgifter i beräkningen. Önskas personlig boendekostnadskalkyl, kontakta ansvarig fastighetsmäklare. Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden.

Broberg Mäkleri AB behandlar personuppgifter enligt de regler, som följer GDPR, mer info på vår hemsida.

KARTA