Ljuvlig fastighet med sjövy, egen brygga och gästhus!

Ljuvlig fastighet med sjövy, egen brygga och gästhus!
Torpa Blänkås 80, Blänkås
5 500 000 kr

Nu finns tillfälle att förvärva en lantlig vinterbonad arrendeidyll med unik och enastående sjöutsikt! På höjden, mycket vackert belägen vid Kinneviken. Njut av närheten till naturen med trappa ner till sjöbad, egen brygga och bastuhus med ljuvlig vy mot sjön genom stort glasparti.

Öppen och luftig planlösning i huset med tak upp till nock, mörka trägolv och liggande vitmålad träpanel på väggar och tak. Stämningshöjande och vacker murad öppen spis. Fräscht kök med maskiner i rostfritt och öppet mot matsal med praktisk bardisk.

Stora härliga uteplatser med glasräcke mot sjön. Inbjudande lusthus, perfekt när vädret inte tillåter middagen ute. Gästhus på tomten gör det lätt att bjuda in familj och vänner. Sola och njut av sjöutsikten från uteplatsen eller ta ett dopp från bryggan. Värmen från den vedeldade bastun kommer väl till pass under de lite mer kyliga dagarna för att sedan direkt svalka av sig i sjön. Kommunalt vatten och avlopp via förening. Fiber finns.

Skyddad av naturen kan du njuta av lugnet från fågelkvitter och ljud från vågornas brus. En underbar idyll med många fantastiska egenskaper för rekreation och livskvalité! Restauranger och affärer i Lidköping på smidigt avstånd.

Boendeform: Villa
Ägandeform: Arrende - Fritidshus
Byggår: 1939
Antal rum: 3 rum och kök
Lena Broberg
Fastighetsmäklare
Annie Svensson
Fastighetsmäklare

FASTIGHET

Kommun Lidköping
Församling Sunnersberg
Ägandeform/typ Arrende - Fritidshus
Beteckning Österbacka 1:2
Area
Boarea: 95 kvm
Pris 5 500 000 kr Utgångspris
kr

DRIFTKOSTNAD

 • El: 20 000 kr/år
 • Vatten/Avlopp: 3 500 kr/år
 • Samfällighet: 600 kr/år
 • Renhållning: 1 525 kr/år
 • Försäkring: 3 300 kr/år

BYGGNAD

 • Byggnadstyp: 1 plansvilla
 • Uppvärmning: Luft-/luftvärmepump/elradiatorer/ved
 • Fasad: Trä
 • Tak: Sedum
 • Bjälklag: Trä
 • Stomme: Trä
 • Vatten/avlopp Kommunalt VA
 • Grundläggning: Plintar
Interiör
 • Hall med klinkergolv. Fyra garderober. Fantastisk vy mot sjön.
 • Kök med rutigt golv i gråa nyanser. Liggande vitmålad träpanel på väggarna. Tak till nock. Här finns: kyl/frys med vatten och ismaskin, spis (Husqvarna), induktionshäll, diskmaskin-23 (Bosch) och diskbänk vid fönster. Utgång till uteplats. Öppet mot matsal.
 • Matsal med mörkt trägolv och liggande vitmålad träpanel på väggarna. Tak till nock och utgång till uteplats. Öppet mot vardagsrum. En trappa ner ligger vardagsrummet.
 • Vardagsrum med mörkt trägolv och liggande vitmålad träpanel på väggarna. Stora fönsterpartier mot sjön och tak till nock. Murad spis i vacker ljusgrå ton där teglet skymtar. Öppet mellan matsal och vardagsrum. Inbyggd bokhylla. Utgång till träbelagd uteplats med glasräcke, markis, spabad (ej i funktion) samt härlig sjöutsikt. 
 • Sovrum med heltäckningsmatta. Sjöutsikt. Utgång till uteplats. Fyra garderober och en dubbelgarderob. Tack till nock och sluttande murstock som prydnad. Spotlights i tak som ger stämningsfull belysning. 
 • Tvättstuga. Här finns tvättmaskin och torktumlare, båda från Samsung. 
 • Badrum. Här finns: wc, tvättställ, handdukstork och duschkabin. 
Övriga byggnader

-Lusthus med trägolv. 
-Utedusch.
-Gästhus indelat i två rum. Båda rummen har trägolv och vitmålad liggande panel. Dörr mellan rummen. Uteplats med glasräcke.
-Förråd för trädgårdsredskap.
-Bastuhus vid sjön med glasparti mot vattnet, vedeldad bastu.
-Förråd.
-Badbrygga. Perfekt till vattenskoter. 

Övrigt byggnad

Huset är s.k. byggnad på ofri grund. Arrendeavgift betalas årligen till markägaren, fn 18.000 kr/år.

Trädgård

Vacker tomt med berg. Avenbokhäck och äppelträd. Odlingslådor finns. 

Viktigt att tänka på!

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Huset är sk byggnad på ofri grund. Arrendeavgift betalas årligen till markägaren, fn 18.000 kr/år. Viktigt att kontrollera finansieringsmöjligheter eftersom köpet är ett arrende.

Vi tillämpar öppen budgivning. Köparen får komplett budgivningslista, med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud. Säljaren har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljaren kan bestämma till vem de säljer till och till vilket pris. Innan köpekontraktet är undertecknat av parterna har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Om arean är av väsentlig betydelse uppmanas spekulanten att kontrollmäta denna. Tänk på att driftskostnaden skiljer från olika livsstilar och därmed förbrukning. Se det därför som en ungefärlig siffra och ta med oväntade utgifter i beräkningen. Önskas personlig boendekostnadskalkyl, kontakta ansvarig fastighetsmäklare. Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden.

Broberg Mäkleri AB behandlar personuppgifter enligt de regler, som följer GDPR, mer info på vår hemsida.

KARTA