Sommarboende på arrende beläget fint på höjden med sjöutsikt!

Sommarboende på arrende beläget fint på höjden med sjöutsikt!
Ulleredsbro 42, Ulleredsbro
2 600 000 kr

På höjden med vy över Ullersund i Vänern ligger detta härliga sommarboende på arrende! Beläget nära vattnet med egen brygga, badstege och båtplats. Fridfullt lantställe med naturen runt knuten och ett stenkast till bad och fiske. Kök i vitt med matplats vid stort fönster. Vardagsrum med ekparkettgolv och murad öppen spis som höjer mysfaktorn och tillför härlig värme de dagar när det behövs. Stor uteplats på höjden mot vattnet med tak och glasräcke. Här kan man äta lunchen i skuggan för att senare värmas av kvällssolen vid middagstid. Utedusch finns. Stort rejält garage med gjuten platta, byggt -02. Vacker grönskande tomt med flaggstång. Njut av lugnet vid stugan, bada, ta båten ut till någon av Vänerns alla öar eller varför inte ta en fika eller lunch på Brostugan. Stärkande fina promenader i närliggande naturreservat. Kållandsö med sina vandringsleder och trevliga utflyktsmål når man med lätthet till med bil eller båt. Ca 15 min in till Lidköpings affärer, restauranger och caféer.

Boendeform: Fritidshus
Ägandeform: Arrende - Fritidshus
Byggår: 1937
Antal rum: 3 rum och kök
Aktuellt bud: 2 000 000 kr
Fredag, 14 juni
Lena Broberg
Fastighetsmäklare
Annie Svensson
Fastighetsmäklare

FASTIGHET

Kommun Lidköping
Ägandeform/typ Arrende - Fritidshus
Beteckning Sunnersbergs Backa 1:4
Area
Boarea: 60 kvm
Pris 2 600 000 kr utgångspris
kr

BYGGNAD

 • Byggnadstyp: 1 planshus
 • Uppvärmning: Elvärme
 • Fasad: Liggande fjällpanel
 • Tak: Papp-07
 • Stomme: Trä
 • Vatten/avlopp Kommunalt vatten och avlopp via Kållandsö vatten och avlopp ekonomisk förening
 • Grundläggning: Krypgrund
Interiör
 • Kök med plastmatta. Vit köksinredning-90. Vy mot bron. Här finns: järnspis (behöver provtryckas), spis-04, fläkt och kyl/frys.  
 • Vardagsrum med ekparkettgolv. Murad spis. 
 • Sovrum med plastmatta. 
 • Wc med plastmatta. Här finns: wc, tvättställ med skåp samt kakel ovan tvättstället. Utomhusdusch finns under uteplatsen.
 • Sovrum med trägolv. Fönster i hörn. Öppen spis (behöver provtryckas). Garderob med skjutdörrar.
Övrigt byggnad

-Stor uteplats i högt läge med tak, glastaket och vy mot vattnet. Byggd-04.  

-Under uteplatsen finns en duschkabin.

-Under hus finns matkällare och förråd.

-Stort garage med loft och gjuten platta från Mellbygarage, byggt -02. Cirka 39 kvm.

-Förråd för t ex ved finns på tomten

-Tillgång till brygga med plats för två båtar precis nedanför huset. Här finns badstege.

-Arrendeavgift 18.900 kr per år.

Stugan är inte vinterbonad.

Viktigt att tänka på!

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Huset är sk byggnad på ofri grund. Arrendeavgift betalas årligen till markägaren, fn 18.900 kr/år. Fastighetsskatt tillkommer. Viktigt att kontrollera finansieringsmöjligheter eftersom köpet är ett arrende.

Vi tillämpar öppen budgivning. Köparen får komplett budgivningslista, med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud. Säljaren har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljaren kan bestämma till vem de säljer till och till vilket pris. Innan köpekontraktet är undertecknat av parterna har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Om arean är av väsentlig betydelse uppmanas spekulanten att kontrollmäta denna. Tänk på att driftskostnaden skiljer från olika livsstilar och därmed förbrukning. Se det därför som en ungefärlig siffra och ta med oväntade utgifter i beräkningen. Önskas personlig boendekostnadskalkyl, kontakta ansvarig fastighetsmäklare. Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden.

Broberg Mäkleri AB behandlar personuppgifter enligt de regler, som följer GDPR, mer info på vår hemsida.

KARTA