Tips

Tips för en lyckad affär

I vårt hem skapar vi en miljö där vi känner oss trygga och där vi trivs med en egen stil. När det är dags att sälja bostaden ska din bostad göra ett gott förstaintryck. Ibland kan vi bli hemmablinda för hur vi har det runtomkring oss. Vi har stor erfarenhet av vad som behövs göras för att få till en lyckad affär!

Broberg Mäkleri ger tips om hur du kan lyfta fram bostadens fördelar. Vi ger dig råd och stöd till förberedelse, vad du kan göra i din bostad för att det ska bli så bra som möjligt vid en försäljning. Det är viktigt att bostaden visar sig från sin bästa sida vid fotografering och visning. Exempelvis kanske man kan behöva ta bort personliga saker, fotografier, skor, matskålar till husdjur samt gömma undan sladdar m.m. för att få rena luftiga ytor då de kan vara i vägen för intressenterna att se sitt framtida boende och egna stil. Målet är att presentera personliga miljöer, utan att det för den skull blir privat. Det här ingår i arvodet.

Vill du däremot göra större åtgärder så går den tjänsten att köpa till från en stylist. Vi kan erbjuda kontakt till de vi samarbetar med.