Är det dags att köpa ny bostad i Skara eller Lidköpingsområdet?

Det kan finnas många skäl till att byta bostad. Som mäklare kommer vi i kontakt med människor i alla livets skeden och då gäller det att vara lyhörd för kundens behov och önskemål. Det handlar om alltifrån vilken sorts bostad du har tänkt dig och var det bör ligga geografiskt, till vilken prisnivå du har tänkt dig.

Exempel på boenden vi förmedlar:

  • Villa
  • Gård
  • Bostadsrätt

Broberg Mäkleri- tryggt och personligt!

Vi är måna om att lyssna på vad du vill, så att vi kan hitta en lösning som passar just dig. Det gäller också när det handlar om att se möjligheterna på den bostad du tittar på. Vi hjälper gärna till med tips om vad som kan vara värt att bevara för att behålla det som ger huset sin karaktär. Kanske kan det räcka med att renovera köket i stället för att byta ut det helt och hållet?

Är ni fler spekulanter på samma fastighet kan det bli budgivning. Broberg Mäkleri har öppen budgivning. Det innebär att du som köpare får löpande information om buden och när köpekontraktet är tecknat får du den kompletta budgivningslistan. På så sätt kan du alltid vara trygg i att försäljningen har gått rätt till.

Vi tillämpar visningsgaranti. Det innebär att om någon inte har möjlighet att komma på ordinarie visning, så ordnar vi en privatvisning, förutsatt att säljaren samtycker.

Här på sidan hittar du  länkar till diverse sidor som kanske kan hjälpa er.