Om oss

Trygghet, professionalitet och personligt engagemang är våra ledord!

Vi brinner för nöjda kunder och förmedlar din bostad med kunskap, engagemang, glädje och hjärta. Varmt välkomna!

Om Broberg Mäkleri

Det kan finnas många skäl till att byta bostad. Som mäklare kommer vi i kontakt med människor i livets alla skeden och då gäller det att vara lyhörd för kundens behov och önskemål. Det handlar om alltifrån vilken typ av bostäder du söker, var det bör ligga geografiskt och till vilken prisnivå du har tänkt dig.

Vårt mäklaruppdrag

För oss handlar uppdraget som fastighetsmäklare om så mycket mer än att förmedla bostäder. Vi ser oss som problemlösare, där målet är att hitta rätt lösning för våra kunder.

Att byta bostad är ofta ett stort steg och anledningen till ett bostadsbyte kan vara många. Det är viktigt att du som kund kan känna dig trygg med din mäklare. Med flera års erfarenhet från mäklaryrket finns det alla förutsättningar hur vi ska få till goda affärer.

Vår förhoppning är att du ska känna dig trygg med att komma till oss och dela dina tankar och idéer. Vi vill vara transparanta och informativa i vårt arbetssätt vid en försäljning redan från början. Vare sig du köper eller säljer är det viktigt för oss att du som kund känner dig trygg!

Broberg Mäkleri är medlem i Mäklarsamfundet

Vi arbetar inom ett brett område och förmedlar de flesta sorters fastigheter från små bostadsrätter och villor till hästgårdar och industrifastigheter, och allt du kan tänka dig däremellan. Broberg Mäkleri är en fristående fastighetsmäklare, som är ansluten till Mäklarsamfundet.

Kom i kontakt med oss

Lena Broberg

Fastighetsmäklare/VD
Skara & Lidköping

0703-73 15 25 
lena@brobergmakleri.se 

Lisa Wejshag

Fastighetsmäklare
Skara

0703-73 15 31
lisa@brobergmakleri.se

Annie Svensson

Fastighetsmäklare
Skara & Lidköping

0702-49 68 98
annie@brobergmakleri.se

Jessica Eneström

Koordinator/Mäklarassistent
Skara & Lidköping

Skara: 0511-125 25
Lidköping: 0510-200 30

0703-73 15 14
jessica@brobergmakleri.se

Hanna Baudtler

Visningsvärd
Skara & Lidköping