Lättskött boende i friköpt radhus!

Lättskött boende i friköpt radhus!
Djurgårdsvägen 5 D, Gällkvist
1 175 000 kr

Här bor du i ett smidigt och trivsamt boende i populär, friköpt radhuslänga. Mysig veranda med vy mot bäcken. Hall med intilliggande sovrum och badrum. Kök med utgång till stensatt uteplats och lättskött trädgård i soligt läge. På övre plan finns vardagsrum med fint ljusinsläpp och sovrum med gott om förvaring. Stort vindsutrymme som går att inreda om så önskas! Tillhörande garage och förråd i länga. Fiber finns. Omtyckt område med närhet till Djurgårdsäng, lekplats, skola och förskola. Cykelväg in till centrums liv. Varmt välkommen på visning!

Boendeform: Villa
Ägandeform: Friköpt - Småhus
Boarea: 78 kvm
Tomtarea: 117 kvm
Byggår: 1959
Antal rum: 3 rum och kök
Lisa Wejshag
Fastighetsmäklare
Lena Broberg
Fastighetsmäklare

FASTIGHET

Kommun Skara
Ägandeform/typ Friköpt - Småhus
Beteckning KNAPEN 17
Area
Boarea: 78 kvm
Tomtarea: 117 kvm
Pris 1 175 000 kr utgångspris
kr

Taxeringsinformation

Taxeringskod 220
 • Värdeår 1959, Taxeringsår 2021
  Byggnad 430 000 kr
  Tomt 247 000 kr
  Totalt taxeringsvärde 677 000 kr
  Bef. pantbrev 1 061 500 kr

DRIFTKOSTNAD

 • El: 4 437 kr/år
 • Samfällighet: 33 480 kr/år

Tillkommer

Fastighetsskatt 5 078 kr/år

BYGGNAD

 • Byggnadstyp: Radhus
 • Uppvärmning: Fjärrvärme via gemensam central
 • Ventilation: Självdrag
 • Fasad: Puts/Trä
 • Tak: Betongpannor-08
 • Bjälklag: Betong
 • Stomme: Betong
 • Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
 • Grundläggning: Betongplatta
 • Energiklass:   C
 • Energiprestanda: 98 kWh/m²/år

Servitut, etc

 • GA1 - Gemensamhetsanläggning SKARA KNAPEN GA:1 -
Interiör

Välkommen till Djurgårdsvägen 5D!

Entréplan:

 • Hall med plastmatta. Två garderober och ett städskåp. Här finns trappan upp till övre plan. 
 • Sovrum med laminatgolv-23 samt målade och tapetserade väggar-23. Rummet ligger praktiskt i anslutning till entrén och badrummet.
 • Badrum med våtrumsmatta. Här finns: förvaringsskåp, wc, tvättställ med skåp och lådor, överskåp med spegel och dusch med draperi.
 • Kök med plastmatta. Köksinredning i trä och kaklat ovan bänk. Plats för matgrupp. Här finns: spis (Cylinda), spisfläkt (Electrolux) och kyl/frys (Elektro Helios). Utgång till stensatt uteplats och trädgård i soligt läge.


Övre plan:

 • Vardagsrum med parkettgolv, tapetserade väggar-22 samt målat tak-22. Härligt ljusinsläpp vid stort fönsterparti.
 • Sovrum med laminatgolv-22, tapetserade väggar-22 och målat tak-22. Tre garderober. Ingång till klädkammare och vindsutrymme.

Nydragen el i vardagsrum och sovrum samt nya strömbrytare och eluttag-22. Plejd finns installerat i två strömbrytare i vardagsrum-22.

Övrigt byggnad

-Veranda vid entré.
-Stensatt uteplats i soligt söderläge.
-Fiber finns.
-Takbyte-08.
-Relining av stammar-21.

Övrigt

-Liten lättskött trädgård med perenner, bärbuskar och ett äppleträd. Fyra pallkragar för egen odling. Trädgård inramad av häck och staket.

-Garage och förråd finns i garagelängan.

-I området finns gemensam tvättstuga, samlingsrum, hobbyrum samt sopsortering med återvinningscentral. Vissa verktyg och trädgårdsredskap kan lånas av samfällighetsföreningen.

Gemensamhetsanläggningar

Andel i samfällighet/GA: Skara Knapen GA:1

Last, Avtalsservitut: Tillträde
Radhuset ingår i samfällighetsföreningen Knapen. Avgiften till samfällighetsföreningen är 2 790 kr/mån. I avgiften ingår uppvärmning, vatten/avlopp, sopsortering/sophämtning, snöröjning och sandning av gemensamma gångytor, klippning av gemensamma gräsytor samt tillgång till tvättstuga. Kostnad för hushållsel, försäkring och bredband ingår ej. 2008 bekostade föreningen takbytet och 2021 bekostades relining av stammar. Viktigt att meddela samfällighetsföreningen om renovering av kök och badrum ska utföras.

Pantbrev och lagfart

Pantbrev finns uttaget på: 1 061 500 kr.

För att ta ut fler pantbrev tillkommer en kostnad på 2% av pantbrevsbeloppet. Lagfart betalas av köparen, 1,5 % av köpeskillingen. Kommunal fastighetsavgift erläggs årligen.

Viktigt att tänka på!

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Vi tillämpar öppen budgivning. Köparen får komplett budgivningslista, med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud. Säljaren har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljaren kan bestämma till vem de säljer till och till vilket pris. Innan köpekontraktet är undertecknat av parterna har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Om arean är av väsentlig betydelse uppmanas spekulanten att kontrollmäta denna. Tänk på att driftskostnaden skiljer från olika livsstilar och därmed förbrukning. Se det därför som en ungefärlig siffra och ta med oväntade utgifter i beräkningen. Önskas personlig boendekostnadskalkyl, kontakta ansvarig fastighetsmäklare. Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden.

Broberg Mäkleri AB behandlar personuppgifter enligt de regler, som följer GDPR, mer info på vår hemsida.

KARTA