Funderar ni på att sälja bostaden?

Broberg Mäkleri arbetar för att få riktigt nöjda säljare. Därför är det viktigt att du som säljer får berätta om vilka önskemål du har. Vi kommer hem till dig och värderar din bostad. Då går vi också i lugn och ro igenom hur vi arbetar genom försäljningsprocessen. Bestämmer du dig för att det är vi som får hjälpa dig att sälja ditt hus, så skriver vi ett uppdragsavtal.

Med hjälp av all fakta du har om din bostad, exemplevis:

  • Renoveringar
  • Ritningar
  • Servitut
  • Pantbrev
  • Etc.

Broberg Mäkleri tar därefter fram en skriftlig beskrivning på din bostad. Sedan är det dags att börja marknadsföra bostaden. I detta läget skall även huset energideklareras.

Idag finns det många olika kanaler att sälja hus på: annons i tidningen, på nätet (hemnet, blocket, facebook m.m.), bild i vårt skyltfönster och i banklokaler. Tillsammans resonerar vi oss fram till vilken eller vilka marknadsföringskanaler som passar bäst i ditt fall. Vi vet vikten av att hitta seriösa spekulanter – det resulterar i ett bättre pris i slutändan.

Året efter försäljningen av villan eller bostadsrätten hjälper vi dig att beräkna hur mycket skatt du ska betala på vinsten.

Här på sidan hittar du  länkar till diverse sidor som kanske kan hjälpa er.